Westmark - Kötthammare/Biffbultare Robusto

Jämför produkt Westmark - Kötthammare/Biffbultare Robusto online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Kötthammare/Biffbultare Robusto i kategorin Biffbultare här hos oss.

Produktinformation

Med klassiska kötthammaren Robusto kan du banka ut ditt kött till önskad tjocklek. Den har två olika sidor med pyramidformade punkter, på ena sida grov och på andra lite finare.

Mycket stadig och välbalanserad. Tillverkat av aluminium i Tyskland av Westmark.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

Oxo - Biffbultare / Köttklubba -25%

Köttklubban från Oxo har en strukturerad sida och en plan sida för att både kunna banka köttet mört och tunt. Tyngden och vinkeln på själva klubbhuvudet gör att du bankar ut köttet enkelt och handtaget i mjukt gummi ligger bekvämt i handen och är utformat för att fånga upp skakningar som tillkommer under användningen och är därmed skonsam mot handlederna. En behändig och stabil köttklubba tillverkad i kolstål belagt med ABS-plast. Tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Georg Jensen

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Thomas

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Byon

Se alla produkter