Ankarsrum

Ankarsrum - Ankarsrum Go Green Tillbehörspaket

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Med Ankarsrum Go Green Tillbehörspaket kan du enkelt få in mer frukt och grönt i din vardag - Välkommen till en grönare värld!

Ankarsrum har tagit fram ett set med inspirerande tillbehör för att underlätta din vardag, hjälpa dig att enkelt fylla på med vitaminer och riktigt boosta dig själv och din familj. Go Green består av en Blenderkanna, Citruspress och en Grönsaksskärare, alla i samma höga kvalitet som alltid hos Ankarsrum. Med delarna i paketet kan du riva, pressa, passera, mixa eller skära frukt och grönt - precis som du vill ha det.

Mixerkannan är tillverkad av BPA fri Tritan och är gjord för att kraftfullt fixa allt ifrån att hacka choklad till att mixa pannkakssmet, drinkar och smoothies.

Multifunktionell Grönsaksskärare som kan riva, strimla, och skära grönsaker, allt efter tycke och smak. Till grönsaksskäraren medföljer tre rivtrummor; medelgrov-, skiv- och grov rivtrumma.

Med Citruspressen kan du snabbt och enkelt pressa citron, apelsin, lime och grapefrukt utan problem. Med Ankarsrums citruspress är det både roligare, enklare och godare att göra din färskpressade apelsinjuice på morgonen.


Beställ Ankarsrum - Ankarsrum Go Green Tillbehörspaket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ankarsrum - Ankarsrum Go Green Tillbehörspaket inom kategorin Blenders.

Kategori: Blenders
Artikelnummer: 139705
Visa fler

Från kunskapsbanken

Goliath

För andra betydelser av Goliath, Goliat se Goliat (olika betydelser).Goliath var en tysk biltillverkare, som var verksam 1924-1961. Goliath ingick i Borgward-koncernen.