Sidan innehåller annonslänkar
Vitamix

Vitamix - Ascent Blender A2300i Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Vitamix Ascent stilrena design möter banbrytande teknik som med kraft och precision hjälper dig att skapa måltider av restaurangklass i ditt eget hem. Första högpresterande blendermaskinerna med inbyggda timers och trådlös anslutning levererar de ultimat bekvämlighet och mångsidighet nu och i många år framöver. Laga varm soppa direkt i behållaren! Gör silkeslena puréer, såser och mycket mer med Ascent A2300i. När du är klar så självrengörs maskinen på 60 sekunder eller mindre – du behöver inte lossa några delar. Ascent A2300i egenskaper - Reglerbar hastighetskontroll och puls - Digital timer för att hålla koll på mixtiden för varje recept - Stilren design - Self-Detect-Timer som automatiskt justerar programinställningarna och mixtiden efter behållarens storlek - Låsspärrsteknik förhindrar maskinen från att fungera om locket/behållaren ej säkrats - Inbyggd timer - Metalldrivsystem ger säker anslutning mellan behållare och motorbas - Laserskurna knivblad tillverkade av härdat, rostfritt stål som levererar samma högkvalitativa resultat under många år framöver - 10 års garanti


Beställ Vitamix - Ascent Blender A2300i Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Ascent Blender A2300i Svart inom kategorin Blenders.

Läs mer...
Kategori: Blenders
Artikelnummer: 109248
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Bon Centuri

Se alla produkter
Sodamaskiner tillbehör

Sodamaskiner tillbehör från MySoda

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skills

Skills är en svensk actionfilm från 2010 i regi av Johannes Pinter.

Mål

Mål kan avse: Mål (juridik) – en vid domstol anhängiggjord (=väckt) talan i ett tvåpartsförhållande Mål (sport) – vinst- eller poänggivande plats i sport Mål (skytte) – ett föremål som man i skytte avser att träffa med en projektil Mål (enhet) – en gammal enhet för att mäta area Mål (musikalbum) – den svenska rockgruppen Dimmornas bros andra studioalbum, utgivet 1979 Mål – äldre svenskt ord för dialekt Tungomål – äldre svenskt ord för språk Målkärl – ett redskap för mätning av volym Måltid – specifika tillfällen då människor äter Organisatoriskt mål – styrande för organisationen under en viss tidsperiod Personliga mål – ett tillstånd/resultat som en person anstränger sig för att uppnå

Fotbollsfest

Fotbollsfest är en sång skriven av Fredrik Andersson, Ingvar Irhagen, Christoffer Olssoon och Jens Magnusson, och inspelad av Frans Jeppsson-Wall med Elias till stöd för Sverige inför Europamästerskapet i fotboll för herrar 2008 i Schweiz och Österrike, samt utgiven på singel 2008.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.