Sidan innehåller annonslänkar
Vitamix

Vitamix - Explorian E310 1,4 l Svart

4995 kr 3989 kr-20%
Kontrollera pris

Köp nu

Vitamix Blender Explorian E310 1,4 l är en smidig, kraftfull, kvalitativ och högpresterande blender från Vitamax seire Exploria. Blendern har en hastighetspresterande motor på 2.0 hk. Utrustad med laserskurna knivar, reglerbar hastighetskontroll, pulsfunktion och tillkommande BPA-fri stav (tamper) mixar Vitamax Explorian Blender även dom tjockare ingredienserna till en slät och önskad konsistent. Den optimala köksmaskinen för dig som vill skapa en fantastisk och utomordentligt måltid i efterlängtad önskad konsistens.

Vitamix Blender Explorian E310 har en klassisk design med en volym på 1,4 liter och med knivblad av rostfritt stål mixar råvarorna till soppor och berikade smoothies i önskad konsistent. En fördelaktig köksmaskin som gör det simpelt och tidseffektivt att mixa ihop varma soppor, såser, puréer och smoothies.

- Reglerad hastighetskontroll. Tio olika variabla hastigheter
- Kanna som rymmer 1,4 Liter
- Motor på 2,0 hk (hästkrafter)
- Knivblad i rostfritt stål
- Tamper ingår
- Enkel rengöring
- Mixar varma som kalla innehåll.


Beställ Vitamix - Explorian E310 1,4 l Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Explorian E310 1,4 l Svart inom kategorin Blenders.

Läs mer...
Kategori: Blenders
Artikelnummer: 136069
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pappersrullehållare

Pappersrullehållare från Blomus

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Joseph Joseph

Se alla produkter