Sidan innehåller annonslänkar
WATT&VEKE

WATT&VEKE - Buster Bordslampa 27 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Buster bordslampa från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke skapar med sitt marockanskinspirerade uttryck en härlig känsla i hemmet. Den ovala lampskärmen, i naturlig och organisk stil, sprider med sina papperslindade ståltrådar ett vackert sken. Ett häftigt skuggmönster bildas på golv, väggar och tak. Detta stämningsfulla ljus i kombination med lampans luftiga och organiska uttryck skapar en sofistikerad trädgårdskänsla i rummet. Passar lika bra att placera på hallbänken som i vardagsrummet som dekorativ inredningsdetalj. Det mjuka och behagliga ljus den sprider omkring sig gör att den här dekorativa lampan passar med de flesta inredningsstilar. - Bordslampa av papperslindade ståltrådar. - 27 cm i diameter, 36 cm höjd - E27-sockel. - Maxwatt 40 W. - Sladdlängd 2 m. - Sladdfärg svart.


Beställ WATT&VEKE - Buster Bordslampa 27 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten WATT&VEKE - Buster Bordslampa 27 cm inom kategorin Bordlampor.

Läs mer...
Kategori: Bordlampor
Artikelnummer: 128679
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Småbestick

Småbestick från Gense

Se alla produkter
OljorVinäger

OljorVinäger från Nicolas Vahé

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Clementoni

Clementoni är en av Italiens ledande pussel- och speltillverkare. Företaget bildades 1963 och huvudfabriken finns i Recanati, Italien.