Sidan innehåller annonslänkar
WATT&VEKE

WATT&VEKE - Dallas Lampfot 46 cm Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Fina lampfoten Dallas från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke är en stilig lampfot som passar till många olika sorters skärmar. Den minimalistiska designen och konformen är tidlös och passar i de flesta hem. Lampfoten smalnar av uppåt och har en mattsvart finish som tillsammans med den råa ytan ger foten en industriell look. " Dallas är gjord av aluminium och kommer med en textilsladd samt brytare (också de i svart). Lampfoten är utrustad med en E27 sockel. - Svart lampfot i aluminium. - E27 sockel. - 15 cm i bredd, 46 cm i höjd.


Beställ WATT&VEKE - Dallas Lampfot 46 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten WATT&VEKE - Dallas Lampfot 46 cm Svart inom kategorin Bordlampor.

Läs mer...
Kategori: Bordlampor
Artikelnummer: 128682
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Magnor

Se alla produkter
Ströare

Ströare från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Pool

Pool kan avse: Pool – en simbassäng eller badbassäng, se Bassäng Pool (cigarett) – ett cigarettmärke från Nederländern Pool (film) - svensk film från 2020 Pool (musikalbum) – ett musikalbum av Lasse Lindh från 2008 Pool (roman) - bok skriven av Per Hagman Pool (sport) – en grupp av lag i ett idrottsmästerskap Bilpool – delägare till en bil