Sidan innehåller annonslänkar
Watt & Veke

Watt & Veke - Buster Bordslampa 27 cm

Kontrollera pris

Köp nu

Buster bordslampa från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke skapar med sitt marockanskinspirerade uttryck en härlig känsla i hemmet.

Den ovala lampskärmen, i naturlig och organisk stil, sprider med sina papperslindade ståltrådar ett vackert sken. Ett häftigt skuggmönster bildas på golv, väggar och tak. Detta stämningsfulla ljus i kombination med lampans luftiga och organiska uttryck skapar en sofistikerad trädgårdskänsla i rummet. Passar lika bra att placera på hallbänken som i vardagsrummet som dekorativ inredningsdetalj. Det mjuka och behagliga ljus den sprider omkring sig gör att den här dekorativa lampan passar med de flesta inredningsstilar.

- Bordslampa av papperslindade ståltrådar.
- 27 cm i diameter, 36 cm höjd
- E27-sockel.
- Maxwatt 40 W.
- Sladdlängd 2 m.
- Sladdfärg svart.


Beställ Watt & Veke - Buster Bordslampa 27 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Watt & Veke - Buster Bordslampa 27 cm inom kategorin Bordslampor.

Läs mer...
Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 128679
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
KopparFat

KopparFat från Craft

Se alla produkter
Mattor

Mattor från Le Creuset

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.