Watt & Veke

Watt & Veke - Deborah Lampfot 50 cm Mässing

1999 kr 1257 kr-37%
Kontrollera pris

Köp nu

Snygga lampfoten Deborah från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke är en elegant lampfot som passar till många olika sorters skärmar. Den uttrycksfulla designen i metall blir ett dekorativt inslag i hemmet. Tillverkad i metall med E27 sockel för max 40 W. Välj mellan mässing eller svartfärgad. - Modern lampfot i metall. - E27 sockel, max 40 W. - Sladdlängd 2 m. - 13 cm bredd, 50 cm höjd.


Beställ Watt & Veke - Deborah Lampfot 50 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Watt & Veke - Deborah Lampfot 50 cm Mässing inom kategorin Bordslampor.

Läs mer...
Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 128684
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Georg Jensen

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Sistema

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mat

Mat är en substans som intages av organismer för att förskansa sig näring och syftar vanligen på de näringsmedel som människor äter, kallad livsmedel. Mat är oftast av animaliskt eller vegetabiliskt ursprung, men flera undantag finns. Mat är inte bara fysiologiskt nödvändigt för mänsklig överlevnad utan har också många viktiga sociala och kulturella funktioner. Mat omgärdas ofta av sociala, kulturella och religiösa konventioner som i varierande grad reglerar vad som äts, samt var och hur det äts. Det är vanligt att konventionerna varierar i olika delar av världen och för olika samhällsklasser. En del konventioner är direkt relaterade till frågor om hur man bör handskas med mat för att undvika matförgiftning medan andra agerar statusmarkör för att markera en individs samhällsklass. Produktion, distribution och konsumtion har sedan mycket lång tid tillbaka varit kulturellt och socialt viktigt, men också ekonomiskt och politiskt betydelsefullt. I modern tid har dessutom mer uppmärksamhet givits även åt de miljöaspekter som är förknippade med mat och mathantering och hur matvanor påverkar folkhälsan.