Georg Jensen

Georg Jensen - Bernadotte Bricka Trä Rostfritt 46x28 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Elegant bricka från Georg Jensen, inspirerad av den ikoniske designern Sigvard Bernadottes Art Deco-stil. Brickan är vackert tillverkad i rökt trä och har handtag i rostfritt stål. Handtagen har en räfflad yta, vilket Bernadotte-kollektionen kännetecknas av. Använd som frukostbricka på sängen, att ställa drinkarna på vid festliga tillfällen eller bara som vacker dekoration med fina prydnadsföremål på.


Jämför produkt Georg Jensen - Bernadotte Bricka Trä Rostfritt 46x28 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Georg Jensen - Bernadotte Bricka Trä Rostfritt 46x28 cm i kategorin Brickor Living här hos oss.

Kategori: Brickor Living
Artikelnummer: 121506
Visa fler

Från kunskapsbanken

Transformers

Transformers är ett marknadskoncept för leksaker tillverkade av Hasbro. Tillverkningen har skett i olika omgångar från 1984 och framåt. Transformers-konceptet har gett upphov till tecknade serier och filmer från Marvel, flera datorspel samt 2007 spelfilmen Transformers i regi av Michael Bay.

Pictionary

Pictionary är ett ord- och sällskapsspel från 1985 konstruerat av Rob Angel och utgivet av flera företag i olika områden. Spelet spelas i lag varur lagmedlemmarna ska gissa vad en i laget ritar. Varje lag har en spelpjäs som de förflyttar över spelplanens rutor för att hålla koll på ställningen. Varje ruta indikerar med en färg eller tecken vilken typ av bild som ska ritas. Vissa rutor gör så att alla lag ska rita samma sak samtidigt, då är det laget som gissar rätt först som vinner den omgången. Spelaren som valts att rita (denna roll roteras) ur laget som börjar, startar spelet genom att dra ett kort från högen med Pictionary-kort och ska sedan rita det som står skrivet på kortet. Inga bokstäver eller siffror får användas. Lagmedlemmarna gissar vad personen försöker rita och om de gissar rätt får de slå en tärning och gå så många steg framåt, annars går turen vidare till nästa lag.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015