Sidan innehåller annonslänkar
Georg Jensen

Georg Jensen - Helix Bricka Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Helix bricka är formgiven av designduon Bernadotte & Kylberg för Georg Jensen. Brickans rena former blir ett tidlöst komplement till dukningen. Brickan är tillverkad av blankpolerat rostfritt stål. Matcha gärna med andra delar ur serien Helix!


Beställ Georg Jensen - Helix Bricka Rostfri på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Georg Jensen - Helix Bricka Rostfri inom kategorin Brickor Living.

Kategori: Brickor Living
Artikelnummer: 111698
Visa fler

Från kunskapsbanken

Pictionary

Pictionary är ett ord- och sällskapsspel från 1985 konstruerat av Rob Angel och utgivet av flera företag i olika områden. Spelet spelas i lag varur lagmedlemmarna ska gissa vad en i laget ritar. Varje lag har en spelpjäs som de förflyttar över spelplanens rutor för att hålla koll på ställningen. Varje ruta indikerar med en färg eller tecken vilken typ av bild som ska ritas. Vissa rutor gör så att alla lag ska rita samma sak samtidigt, då är det laget som gissar rätt först som vinner den omgången. Spelaren som valts att rita (denna roll roteras) ur laget som börjar, startar spelet genom att dra ett kort från högen med Pictionary-kort och ska sedan rita det som står skrivet på kortet. Inga bokstäver eller siffror får användas. Lagmedlemmarna gissar vad personen försöker rita och om de gissar rätt får de slå en tärning och gå så många steg framåt, annars går turen vidare till nästa lag.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015