Sidan innehåller annonslänkar

Chroma - Type 301 Brödsåg 21 cm

Beställ Chroma - Type 301 Brödsåg 21 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chroma - Type 301 Brödsåg 21 cm inom kategorin Brödknivar.

Produktinformation

Brödsågens handtag ligger perfekt i handflatan. Du skivar enkelt alla typer av bröd, i tunna eller tjocka skivor, med ett minimum av smulor på skärbrädan.

Se gärna också

Tamahagane - San Brödkniv 23 cm -20%

SN-1118 från Tamahaganes serie San är en klassisk tandad brödkniv med tandat blad som skär igenom allt från den hårdaste brödskorpan till mjuka tomatskal. Kniven har ett vackert handtag i rödbrun Pakkawood, ett material som sammanfogas med ett plastmaterial under högt tryck. Det har samma oslagbara känsla som trä men med plastens hygieniska egenskaper. Inne i handtaget finns en vikt som hjälper kniven att hålla dess perfekta balans, oavsett storlek på bladet. Du kan se vikten som en knapp på handtagets slut.

Namnet Tamahagane kommer från det mytomspunna stål som används vid tillverkning av katanasvärd, det vill säga traditionella japanska samurajsvärd. Svärden är uppbygga av en kombination av hårt och mjukt stål, hårt stål i eggen och mjukt, slitstarkt stål i resten av svärdet. Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Köksvågar

Köksvågar från SOEHNLE

Se alla produkter
Mjölkskummare

Mjölkskummare från Smeg

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Muurla

Se alla produkter