Sidan innehåller annonslänkar

Global - Global SAI-M04 Brödkniv 17 cm

Beställ Global - Global SAI-M04 Brödkniv 17 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Global - Global SAI-M04 Brödkniv 17 cm inom kategorin Brödknivar.

Produktinformation

Sai betyder ”iögonfallande” på japanska och är Globals mest exklusiva serie.Sai-M04 från Global är en mindre brödkniv som passar till att skära frallor och baguette, samt grönsaker med. Bladet är utrustat med tre lager stål som gör kniven stabil och rosttålig - de två yttersta lagren stål i bladet samt en mjukare stållegering.

Stålet i eggen är tillverkaren Yoshikin och Globals egna legering Cromova 18 – en rostfri stållegering med 18% krom samt hemlig procentandel molybdenum och vanadium.Kniven har ett ergonomiskt tumgrepp för bästa komfort och tack vare att det är av samma stålsort som eggen blir svetsen mellan blad och handtag starkare. Det yttre bladet är individuellt hamrat och ger varje kniv en unik personlighet.

Sai har en spegelpolerad egg med Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Liksom de klassiska Globalknivarna är skaftet i Global Sai fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter