Sidan innehåller annonslänkar
Wesco

Wesco - Grandy Brödlåda Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Brödbox Grandy en riktig klassiker från Wesco. När du förvarar ditt bröd i Grandy håller det sig färskt och fräscht längre, ventilationshålen på baksidan garanterar luftcirkulation och förlänger hållbarheten. Dess avlånga form erbjuder gott om plats för limpor, frallor, mjuka kakor och annat bröd. Perfekt för den stora familjen! Namnet Grandy kommer från engelskans "Grandma", eftersom många fortfarande minns formen på brödkorgen från sin mormors kök. Grandy är därför en absolut retroskatt, men samtidigt, med sina tydliga linjer, också en modern dekorationsbit för köket.


Jämför produkt Wesco - Grandy Brödlåda Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wesco - Grandy Brödlåda Vit i kategorin Brödkorgar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Brödkorgar
Artikelnummer: 123802
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Julserviser övriga

Julserviser övriga från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från WMF

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Hoj

Hoj kan även vara ett slanguttryck för cykel eller motorcykel.Hoj, ett omkring 20 meter långt, flatbottnat fartyg, som under 1500- och 1600-talen användes att föra gods och passagerare på kortare resor längs Englands och Nederländernas kuster. Den engelska hojen var tacklad med endast en mast och hade storseglet försett med bom.