Wesco

Wesco - Single Breadboy Brödlåda oval Vit

1099 kr 996 kr-9%
Kontrollera pris

Köp nu

Single breadboy från Wesco förvarar frallor, limpor, mjuka kakor så de håller sig färska och fräscha längre. Locket är lätt att öppna med ett litet handtag i rostfritt stål och tättslutande när det stängs. På baksidan finns små hål så att lite luft kan cirkulera runt, så håller sig brödskorpan krispig och fin. I pulverlackerad stålplåt med kromdetaljer står Single breadboy snygg och stabil på din köksbänk, redo med fräscha morgonfrallor.


Beställ Wesco - Single Breadboy Brödlåda oval Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Single Breadboy Brödlåda oval Vit inom kategorin Brödkorgar.

Läs mer...
Kategori: Brödkorgar
Artikelnummer: 123797
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sauteuser

Sauteuser från de Buyer

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Rörstrand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

36

36 (XXXVI) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Servering

Servering kan syfta på: Serveringsställe – en offentlig lokal där mat och dryck serveras mot betalning Serveringspersonal – anställda att servera mat och dryck Serveringsteknik – tekniken för hur servering skall genomföras Serveringsdräkt – de arbetskläder som diverse serveringspersonal på olika ställen traditionellt använder i sin yrkesutövning Uteservering – ett möblerat utrymme eller avgränsning, utomhus för gäster på en restaurang eller ett kafé