Yamazaki - Tower Brödlåda 40x24 cm Svart


Beställ Yamazaki - Tower Brödlåda 40x24 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Brödlåda 40x24 cm Svart inom kategorin Brödskrin.

Produktinformation

Brödlåda i svartmålat rostfritt stål som mäter 40x24 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis populära Tower-serie.Ge ditt nybakta lantbröd ett hem med denna modernt designade brödlåda från Yamazaki. Med sin enkla design i svartmålat rostfritt stål kommer brödkorgen att ge ditt kök ett minimalistiskt inslag och hjälper dig att hålla din köksbänk organiserad.

Förutom att husera bröd kan brödlåda användas till förvaring av annat såsom köksredskap och tillbehör eller kokböcker. Smart förvaring för det moderna hemmet.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.