Global

Global - Utbytesstav till Skärpstav G-25 + G-45

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Utbytesstav till Global G-25 och G-45 keramiska skärpstavar. Keramiska brynen används regelbundet för att skärpa upp en egg som blivit något slö.


Jämför produkt Global - Utbytesstav till Skärpstav G-25 + G-45 online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Global - Utbytesstav till Skärpstav G-25 + G-45 i kategorin Brynen här hos oss.

Kategori: Brynen
Artikelnummer: 39998
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.