Sidan innehåller annonslänkar

Yaxell - Skärpstav Keramisk 27 cm

-25%

Jämför produkt Yaxell - Skärpstav Keramisk 27 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yaxell - Skärpstav Keramisk 27 cm i kategorin Brynstål här hos oss.

Produktinformation

Ta hand om din knivs skärpa och se till att den bibehålls med denna skärpstav i keramik från Yaxell. Dra kniven över denna med jämna mellanrum för att behålla en vass egg och därmed laga mat på ett nyttigare och enklare sätt.

En vass egg och snittyta ger bättre förutsättningar i köket då den ser till att råvaran inte tappar sina egenskaper, som bland annat färg och smak. Skärpstaven är 27 cm lång och ligger bekvämt i handen under tiden du arbetar med den.

Se gärna också

Tamahagane - Tamahagane Skärpstav Diamant 30 cm

För att bibehålla en vass egg är det nödvändigt att skärpa kniven med jämna mellanrum. Med Tamahaganes diamantskärpstav kan du hålla efter din Tamahaganekniv genom att, någon gång i månaden, dra kniven över staven. Det finns både keramiska skärpstavar och skärpstavar i diamant. Diamantskärpstaven är grövre i modellen och används, vid behov, innan den keramiska skärpstaven. Vassa och skarpa knivar är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med!

Läs mer