Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Rörskål 3 L

Beställ GastroMax - Rörskål 3 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Rörskål 3 L inom kategorin Bunkar skålar.

Produktinformation

Transparent rörskål från Gastromax som är både snygg och behändig. En hällvänlig, droppfri pip underlättar bakningen.

Komplettera gärna med olika storlekar inom samma serie som kan staplas för att ta mindre plats vid förvaring. Med dessa prisvinnande rörskålar (German Design Awards 2021) blir det extra smidigt att sno ihop ett gäng pannkakor till brunchen eller imponera på någon med en härlig tårta.- Tillverkad i Sverige.

- Lämplig för livsmedelsanvändning, uppfyller EU’s krav på material som kommer i kontakt med mat. - Materialet är en tålig transparant plast (SAN) fritt från BPA (Bisfenol A) - Kan återvinnas eller återanvändas.

- Styvt och hårt material med hög glans som är glasklart utan tillsatt färg. - Högsta värmebeständighet vid normal användning av produkten är 90 grader .

Se gärna också

Joseph Joseph - Nest PlusS9 Skål & Mått Set 9 delar Multi

Joseph Joseph Skål- och Måttset Nest Plus 9 är ett praktiskt skålsetet i 9 delar som innehåller några av de mest användbara redskapen till ditt kök.

Skålarna står stadigt när du använder dem tack vare den halkfria foten. Alla delar är stapelbara och tar därför lite plats när du inte använder dem.

Innehåller;
- 1 blandningsskål 0,5 L
- 1 blandningsskål 4,5 L
- 1 sil 3 L
- 1 durkslag
- 5 Måttskedar; 1 st 5ml / 15ml, 1 st 60 ml, 1 st 85 ml, 1 st 215 ml och 1 stx 250 ml

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser unikat

Vaser unikat från Craft

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från WMF

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter