Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - SÅLD "Atoll" Karott med Lock

Beställ Gefle - SÅLD "Atoll" Karott med Lock på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Atoll" Karott med Lock inom kategorin Bunkar skålar.

Produktinformation

Karott med lock ur serien "Atoll" formgiven av Helmer Ringström för Gefle. Mindre missfärgning på insidan.

Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Kräm

Liten skål från Kockums Jernverk. Den lilla 10 cm skålen är tillverkad i emaljerat stål och passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering. Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Kockums Skål i emaljerad stål är 10 cm i diameter och 6,3 cm hög.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Burkar

Burkar från Vintage

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Gustavsberg

Se alla produkter
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Rörstrand

Se alla produkter