Gefle - SÅLD "Blå Vinranka" Sockerskål

Beställ Gefle - SÅLD "Blå Vinranka" Sockerskål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Blå Vinranka" Sockerskål inom kategorin Bunkar skålar.

Produktinformation

Sockerskål ur serien "Blå Vinranka" formgiven av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Vit

Liten skål från Kockums Jernverk. Den lilla 10 cm skålen är tillverkad i emaljerat stål och passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering. Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Kockums Skål i emaljerad stål är 10 cm i diameter och 6,3 cm hög.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Thomas

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Arabia

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Kosta Boda

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter