Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Muovo Skål/Lock Rostfri 12 cm

Beställ Gefu - Muovo Skål/Lock Rostfri 12 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Muovo Skål/Lock Rostfri 12 cm inom kategorin Bunkar skålar.

Produktinformation

Muovo är en mycket användbar skål i högkvalitativt rostfritt stål med en stabil och halkfri silikonbotten. Förbered, servera och förvara, allt i samma skål.

Dekorativ och praktisk på samma gång och mätmarkeringar finns på insidan i ml / fl. oz.

Det genomskinliga lufttäta förvaringslocket ingår, smart när du ska ta fram maten ur kylen, du behöver inte lyfta på locket för att se vad skålen innehåller. Denna skål finns att tillgå i flera olika storlekar, perfekt att ha flera, förvara i varandra när de inte använd så tar de mindre plats i skåpet.

Se gärna också

Joseph Joseph - Nest PlusS9 Skål & Mått Set 9 delar Multi -25%

Joseph Joseph Skål- och Måttset Nest Plus 9 är ett praktiskt skålsetet i 9 delar som innehåller några av de mest användbara redskapen till ditt kök.

Skålarna står stadigt när du använder dem tack vare den halkfria foten. Alla delar är stapelbara och tar därför lite plats när du inte använder dem.

Innehåller;
- 1 blandningsskål 0,5 L
- 1 blandningsskål 4,5 L
- 1 sil 3 L
- 1 durkslag
- 5 Måttskedar; 1 st 5ml / 15ml, 1 st 60 ml, 1 st 85 ml, 1 st 215 ml och 1 stx 250 ml

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från Brabantia

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Arabia

Se alla produkter
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från Coravin

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Klong

Se alla produkter