Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Skålset 3 delar

Jämför produkt Gefu - Skålset 3 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Skålset 3 delar i kategorin Bunkar skålar här hos oss.

Produktinformation

Skålset med 3 skålar i rostfritt stål och medföljande plastlock från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.I skålsetet Mondi från Gefu ingår tre skålar med volymer på 1, 2,5 respektive 4,5 liter samt ett lufttätt plastlock för varje skål. Skålarna är tillverkade i hållbart rostfritt stål som gör de både tåliga och enkla att rengöra, för användning om och om igen.

Skålarnas stilrena design gör de perfekta för servering av allt från mat och snacks till en vackert färgglad sallad och de lufttäta locken gör även skålarna optimala för förvaring av mat i ditt kylskåp och förlänger livslängden på dina tillagade maträtter så att du kan avnjuta matresterna vid en annan tidpunkt.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt. .

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Doftljus

Doftljus från Meraki

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från Broste Copenhagen

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Blomus

Se alla produkter