Sidan innehåller annonslänkar

Champagneglas, bonuspappa

Beställ Champagneglas, bonuspappa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Champagneglas, bonuspappa inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

CHAMPAGNEGLAS MED TEXT I FIN PRESENTBOXHurra för alla bonuspappor där ute! Ibland har man extra tur här i livet och får flera mammor och vilket bättre sätt finns det att fira denna bonuspappa än med en härlig present! Detta champagneglaset är perfekt för att fira en nybliven bonuspappa eller på sin födelsedag, julklapp ja när som helst egentligen! Hurra för alla bonuspappor runt om i världen! Handdiskning förlänger tryckets livslängd.Volym 1,5 dlHöjd 19 cm

Se gärna också

Aida - Harvey Champagnekupa 25 cl 4-pack

Set med 4 stycken champagnekupor med en volym på 25 cl från danska aidas Harvey-kollektion.

Fira in de allra mest speciella tillfällena i ditt liv med ett upphöjt champagneglas från aida i din hand! Dessa vackra champagnekupor är perfekta att ha med sig under livets viktigaste stunder, och med ett fyllt champagneglas från Harvey-kollektionen kommer du snart att märka att den glittrande drycken aldrig kommer att ha smakat så gott. Champagneglasen är tillverkade i blyfritt glas av högsta kvalitet för användning i många år framåt, och de har även utsmyckats med ett exklusivt elegant mönster som har tagits fram med inspiration tagen från de klassiska kristallglasen som blev populära på 70-talet. Glasen har en volym på 25 cl och kan diskas i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Eva Solo

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Cooee

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Wilfa

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från SOLARAY

Se alla produkter