Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 4-pack inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Open Up champagneglas från Chef & Sommelier är populära glas för alla mousserande drycker. Den franska glastillverkaren Chef & Sommelier har skapat ett elegant champagneglas som har designats med den unika egenskapen att det både bibehåller den lyxiga bubbliga känslan i drycken och lyfter aromerna.

Chef & Sommelier Open Up är alltså ett champagneglas där drycken kommer helt till sin rätt – ett stilrent glas designat för mousserande drycker som till exempel champagne, cava, prosecco och crémant.Kanske känner du igen glaset? Den unika designen i kombination med glasets egenskaper och tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ på restauranger. Och vi förstår varför – högkvalitativt och tilldragande är Open Up champagneglas en favorit både hemma och ute.Chef & Sommelier Open Up champagneglas rymmer 20 cl och säljs i 4-pack. .

Produkter från kända varumärken
Tabletter

Tabletter från Pimpernel

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Scottish Made

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Vintage

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Dualit

Se alla produkter