Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Champagneglas 20 cl 6-pack inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Open Up champagneglas från Chef & Sommelier är ett elegant champagneglas med den unika egenskapen att det både bibehåller kolsyran i det mousserande vinet, och skapar en yta för aromerna att lyftas. Open Up Effervescent är ett stilrent designat vinglas för mousserande viner som till exempel champagne, cava, prosecco och crémant.

Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta champagneglas till ett populärt alternativ för restauranger. Dessa Chef & Sommelier Open Up champagneglas rymmer 20 cl och säljs i 6-pack så att du kan skåla med många vänner samtidigt!

Se gärna också

Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack -25%

Set med 2 högkvalitativa champagneglas i blyfritt glas från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.

Fira in det nya året eller andra storslagna högtider med ett av dessa vackra champagneglas i din hand. Dessa glas från aidas Passion Connoisseur-serie är speciellt designade så att champagne och andra mousserande viner som avnjuts ur dem kommer till sin fulla rätt, med hjälp av kupan som har speciella punkter på botten som optimerar det mousserande vinets bubbeltid. Champagneglasen är perfekta för alla sorters champagne, mousserande viner samt dessertviner såsom Sauternes, och har en modern design med glas av kristallik kvalité och tunna stjälkar som gör de otrolig bekväma att hålla i. Glasen är tillverkade i blyfritt glas och går att rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Eva Solo

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Ariete

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Modern House

Se alla produkter
Vinöppnare

Vinöppnare från Coravin

Se alla produkter