Affisch Visby med mås och båt 50x70

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Affisch Visby med mås och båt 50x70 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Affisch Visby med mås och båt 50x70 inom kategorin Come to Sweden-affischer.

Produktinformation

NU Kampanjpris 249 kr! (Ordinarie pris 349 kr)KonstnärErik Ölmebo(1907–1997)Publicerad 1956Storlek 50 x 70 cm Tryckt i Finland PapperMunken Lynx Rough.Uppfyller Svanens krav för miljökontrollerat papper.När Erik Ölmebo gjorde denna affisch för Visby fångade han det där lilla extra, det som man kan tycka är självklart.

Och det ÄR det, men först när man ser det. Havet, himlen, passagerarbåten som styr in mot den lilla, tydliga, staden omgiven av de gula fälten.Sluter man ögonen är det ju just så många av oss ser och upplever Visby.

Från kunskapsbanken

Bakmaskin

En bakmaskin är en köksmaskin som bakar bröd. Maskinen blandar ingredienser till en deg, knådar degen, jäser och gräddar brödet automatiskt. Den är typiskt utrustad med ett ur eller en timer med vilken man kan ställa in när brödet ska vara färdigt (vanligtvis inom 3 timmar), så att det går att servera nybakat och varmt till frukost.

Båt

En båt är en farkost avsedd för färd på vatten. Den drivs fram av paddlar, åror, segel, skovelhjul, propeller eller vattenjet. Paddel och åra drivs oftast av muskelkraft; segel av vinden; skovelhjul, propeller och vattenjet av ångmaskin eller motor.

Come

Come eller Comè kan syfta på: Come (album av Prince) – ett musikalbum av Prince från 1994, Comè – en kommun i Benin

Clementoni

Clementoni är en av Italiens ledande pussel- och speltillverkare. Företaget bildades 1963 och huvudfabriken finns i Recanati, Italien.