Afroart

Afroart - Harmony Mobil Papphänge 63 cm

99 kr 74 kr-25%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Färgglad handgjord mobil i papper från Afroart. Tillverkad på Nepals sluttningar av busken Daphne Cannabina, lokalt kallad Lokta, den växter vilt på hög höjd, 1600-4000 meter. Nepal är känt för sin handpapperstillverkning och där finns en lång tradition i detta hantverk. Mycket dekorativ att hänga exempelvis i ett fönster. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Beställ Afroart - Harmony Mobil Papphänge 63 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Harmony Mobil Papphänge 63 cm inom kategorin Dekorationsartiklar övrigt.

Kategori: Dekorationsartiklar övrigt
Artikelnummer: 123428
Visa fler

Från kunskapsbanken

Playmobil

Playmobil är små leksaker av plast som började tillverkas 1974 i det dåvarande Västtyskland efter att oljekrisen 1973 gjort plast dyrt. Den dyra plasten gjorde att ett plastföretag valde att tillverka små och dyrare leksaker hellre än stora billiga byttor och spann av den dyrbara plastråvaran. Kopian Playbig förlorade en patentstrid och fick sluta tillverka en liknande produkt.