Cooee - Oval Krans/Ljushållare 49x21 cm Mässing

Jämför produkt Cooee - Oval Krans/Ljushållare 49x21 cm Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Oval Krans/Ljushållare 49x21 cm Mässing i kategorin Dekorationsartiklar övrigt här hos oss.

Produktinformation

Dekorativ oval metallring i mässing eller rostfritt stål som du hänger i fönstret eller mot en vägg. Klä in den i kvistar, torkade blommor eller vackra band, beroende på säsong eller humör.

En hållare för värmeljus medföljer, vilken kläms fast på ringens nedre kant. Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm.

Se gärna också

Cooee - Oval Krans/Ljushållare 49x21 cm Rostfri -25%

Dekorativ oval metallring i mässing eller rostfritt stål som du hänger i fönstret eller mot en vägg. Klä in den i kvistar, torkade blommor eller vackra band, beroende på säsong eller humör. En hållare för värmeljus medföljer, vilken kläms fast på ringens nedre kant. 

Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Fiskars

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Bodum

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Lind DNA

Se alla produkter