Vintage

Vintage - Väggplaketter i Årets Månader av Björn Wiinblad 12 st

Kontrollera pris

Köp nu

12 st väggplaketter i alla årets månader formgivna av Björn Wiinblad. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Vintage - Väggplaketter i Årets Månader av Björn Wiinblad 12 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vintage - Väggplaketter i Årets Månader av Björn Wiinblad 12 st inom kategorin Dekorationsartiklar övrigt.

Läs mer...
Kategori: Dekorationsartiklar övrigt
Artikelnummer: 130518
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Turism övrigt

Turism övrigt från Citronelles

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.