Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Grå

Beställ Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Grå inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Tray Circle från Cooee Design är en serie stilrena fat eller brickor tillverkade av rostfritt stål med matt och mjuk finish. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee.

Diameter 30 cm. Brickan finns i flera färger och storlekar.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Bordallo Pinheiro - Cloudy Butterfly Fat 33 cm

Det här sagolika fatet från Bordello Pinheiros kollektion Cloudy Butterfly är ett samarbete med den välkända Claudia Schiffer. Fatet i form av en vacker fjäril är ett slående konstverk som kommer agera mittpunkt i hemmet. Fjärilsfatet går i flera blåa och bruna nyanser som gifter sig med den texturerade ytan och förnimmer om naturens magiska värld. Använd den här fantastiska kreationen som fruktfat eller låt den stå som den är och lysa med sin storslagenhet.

Kollektionen är ett samarbete mellan supermodellen Claudia Schiffer och Bordallo Pinheiro som tillsammans har tagit fram en samling verk präglad av varumärkets realistiska stil och Claudia Schiffers kärlek till lantliga miljöer. Med inspiration från det tyska området Rhens fjärilar vill Schiffer hylla sitt ursprung genom detta konstnärliga verk.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tabletter

Tabletter från Morris & Co

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Bitz

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Tumblers

Tumblers från Kosta Boda

Se alla produkter