Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Tray Circle Fat 40 cm Grå

Beställ Cooee - Tray Circle Fat 40 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Tray Circle Fat 40 cm Grå inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Tray Circle från Cooee Design är en serie stilrena fat eller brickor tillverkade av rostfritt stål med matt och mjuk finish. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee.

Diameter 40 cm. Brickan finns i flera färger och storlekar.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Magnor - Cape Dekorfat 35 cm Matt Gunmetal

Cape Dekorfat från Norska Magnor är en nätt och elegant bricka i sirlig matt metall.

Brickans enkla men smakfulla stil gör att den passar utmärkt att duka fram kaffet på men även är snygg att ställa fram som en inredningsdetalj exempelvis med en vas eller några ljus på - möjligheterna är oändliga.

Brickan finns i flera eleganta utföranden och i serien hittar du även en presskanna och servettringar – alla med samma eleganta formspråk.

Formgiven av den norske inredningsarkitekten och tv-kändisen Halvor Bakke som hämtat inspiration till serien från sina många resor till Kapstaden i Sydafrika. Det diskreta mönstret är inspirerat av en kolonial smidesport tillverkad i Cape Dutch-stil som Halvor Bakke sett under en resa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Staub

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från SWEDISH POSTURE

Se alla produkter
Påskdekorationer

Påskdekorationer från Nääsgränsgården

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Rörstrand

Se alla produkter