Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - SÅLD Fat "Rubin"

Beställ Gefle - SÅLD Fat "Rubin" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD Fat "Rubin" inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Fat ur serien "Rubin" formgiven av Arthur Percy för Gefle. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Magnor - Cape Dekorfat 35 cm Guld -25%

Cape Dekorfat från Norska Magnor är en nätt och elegant bricka i sirlig matt metall.

Brickans enkla men smakfulla stil gör att den passar utmärkt att duka fram kaffet på men även är snygg att ställa fram som en inredningsdetalj exempelvis med en vas eller några ljus på - möjligheterna är oändliga.

Brickan finns i flera eleganta utföranden och i serien hittar du även en presskanna och servettringar – alla med samma eleganta formspråk.

Formgiven av den norske inredningsarkitekten och tv-kändisen Halvor Bakke som hämtat inspiration till serien från sina många resor till Kapstaden i Sydafrika. Det diskreta mönstret är inspirerat av en kolonial smidesport tillverkad i Cape Dutch-stil som Halvor Bakke sett under en resa.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsfat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Arabia

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Born in Sweden

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från NÄROKÄLLAN

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Pyrex

Se alla produkter