Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - SÅLD "Rubin" Skål

Beställ Gefle - SÅLD "Rubin" Skål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Rubin" Skål inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Skål ur serien "Rubin" formgiven av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Magnor - Cape Dekorfat 35 cm Matt Gunmetal -25%

Cape Dekorfat från Norska Magnor är en nätt och elegant bricka i sirlig matt metall.

Brickans enkla men smakfulla stil gör att den passar utmärkt att duka fram kaffet på men även är snygg att ställa fram som en inredningsdetalj exempelvis med en vas eller några ljus på - möjligheterna är oändliga.

Brickan finns i flera eleganta utföranden och i serien hittar du även en presskanna och servettringar – alla med samma eleganta formspråk.

Formgiven av den norske inredningsarkitekten och tv-kändisen Halvor Bakke som hämtat inspiration till serien från sina många resor till Kapstaden i Sydafrika. Det diskreta mönstret är inspirerat av en kolonial smidesport tillverkad i Cape Dutch-stil som Halvor Bakke sett under en resa.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsfat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Staub

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Contigo

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Bitz

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Åry Home

Se alla produkter