Gefle - SÅLD "Neapel" Blomsterfakir

Jämför produkt Gefle - SÅLD "Neapel" Blomsterfakir online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - SÅLD "Neapel" Blomsterfakir i kategorin Dekorationsskålar här hos oss.

Produktinformation

Blomsterfakir ur serien "Neapel" formgiven av Arthur Percy för Gefle. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Nybro Crystal - Olivia Skål 17 cm Grå -25%

Serien Oliva för tankarna till medelhavet, vackert handmålad med motiv av oliver för den en härlig och varm känsla med sig. Skålen har en behändig storlek med ett brett användningsområde, det mest självklara är att använda skålen för oliver. Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.

Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Träning

Träning från BETTER YOU

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Skeppshult

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Morris & Co

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter