Gefle - SÅLD Skål med Blomhållare

Beställ Gefle - SÅLD Skål med Blomhållare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD Skål med Blomhållare inom kategorin Dekorationsskålar.

Produktinformation

Skål med blomhållare i rött formgiven av Arthur Percy för Gefle. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Iittala - Skål 15 cm Grå

De färgglada marimekko skålarna från Iittala har varit i produktion sedan 60-talet, men det var först efter att Armi Ratia, Marimekkos grundare, använde och visade upp dom som de verkligen slog igenom. Det är en tidlös klassiker som fortsätter att vara populär år efter år. Skålarna ger liv åt dukningar och finns i två olika storlekar samt i en uppsjö av olika färger. Perfekt att servera efterätter ur eller bara ha ståendes på en hylla eller ett soffbord för ögats skull - för vackra är dem.
Marimekko är mycket uppskattad som gåva och är även ett vanligt samlarobjekt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Modern House

Se alla produkter
Block

Block från Målerås Glasbruk

Se alla produkter
Presentkort

Presentkort från Cervera

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från SWEDISH POSTURE

Se alla produkter