Gefle - SÅLD "Sofia" Svanskål Blå

Beställ Gefle - SÅLD "Sofia" Svanskål Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Sofia" Svanskål Blå inom kategorin Dekorationsskålar.

Produktinformation

Svanskål ur serien "Sofia" formgiven av Arthur Percy för Gefle. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Kähler Design - Kokong Skål genombruten 40x23,5 cm Vit -30%

Stor skål ur serien Kokong, formgiven av Bernadotte & Kylberg. Fatet är tillverkat av glaserad fajans, och blir en iögonfallande skulptur i rummet, oavsett om det är fyllt med frukt eller grönsaker eller står tomt som det är. Fatet är lika fint ensamt som tillsammans med andra delar ur serien. Finns i brunsvart och vit.

Designduon Bernadotte & Kylberg har i samarbete med danska Kähler tagit fram lergods-serien Kokong, en kollektion bestående av 5 inredningsdetaljer i vitt och mörkbrunt. Inspirationen är hämtad från den nordiska naturen och skönheten i årstidernas växlingar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Global

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Global

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Belid

Se alla produkter