Sidan innehåller annonslänkar

Gardiners - Vaniljfudge 200 g Rosor

Beställ Gardiners - Vaniljfudge 200 g Rosor på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gardiners - Vaniljfudge 200 g Rosor inom kategorin Delikatesser.

Produktinformation

Lyxig vaniljfugde i en romantisk plåtburk med rosor. Fudge är en mjuk kola från Storbritannien som ofta görs på så kallad ”clotted cream", en tjockare grädde som ger kolan en mjuk och fyllig konsistens.

200 g.Gardiner’s of Scotland är ett familjedrivet företag sedan 1949, vilka är specialiserade på vaniljkonfekt i läckra förpackningar. Idag drivs Gardiner’s av andra generationen familjemedlemmar med produktion och kontor i Skottland.InnehållSocker, glykossirap, sötad kondenserad skummjölk, palmolja från certifierat hållbara livsmedelskällor, smör, vaniljarom, saltFörvaras torrt och svalt .

Se gärna också

VAHÉ - Cocktail Box Gåvoask

I Cocktail Box från gourmetvarumärket Nicolas Vahé får du all den sirap, garnering och tillbehör du behöver för att smaksätta dina egna drinkar. För att göra det så enkelt som möjligt kommer lådan med tre receptkort som visar hur du kan blanda ett par otroligt goda drinkar med hjälp av de ingredienser som medföljer. Tillsätt bara gin och tonic i mixen och låt smakerna träda fram!

Från den klassiska torrheten i enbär till sötman i rosa pepparkorn. Denna Cocktail Box är den perfekta presentet oavsett tillfälle, och framförallt till de som är intresserade av drinkar.

I Cocktail Box ingår:
- Sirap, ingefära & timjan 10 cl
- Garnering, apelsinskal 30 g
- Garnering, enbär 30 g
- Garnering, rosa pepparkorn
- Omrörningssked
- Måttkopp, 2 cl
- 3 receptkort

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Delikatesser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Georg Jensen

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från WMF

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från LIFE

Se alla produkter