Jurassic World

Allosaurus Med Ljud Roar Attack Jurassic World 34 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Allosaurus Med Ljud Roar Attack Jurassic World 34 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Allosaurus Med Ljud Roar Attack Jurassic World 34 cm i kategorin Dinosauriefigurer här hos oss.

Kategori: Dinosauriefigurer
Artikelnummer: 47-HCL91
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ljud

Ljud är mekaniska vågor, en varierande täthet som överförs av ett fast ämne, vätska eller gas, vars frekvenser faller inom intervallet för hörsel med en nivå som är tillräckligt stark för att höras, eller känslan av sådana vibrationer som stimulerar hörselorgan. Ett exempel på hörselorgan är öron.Ljudets hastighet påverkas av mediets egenskaper (bland annat dess densitet, hårdhet, elasticitetsmodul).

Jurassic

Jurassic kan syfta på: Jurassic Park – en amerikansk film från 1993 av Steven Spielberg Jurassic Coast – ett världsarv på den engelska sydkusten i närheten av Dorset Jurassic 5 – en amerikansk alternativ hip hopgrupp bildad i Los Angeles 1993 Jurassic Way – en vandringsled i norra delen av Northamptonshire i England

World

World är en ballad på engelska framförd av den kosovoalbanska sångerskan Lindita. Låten framfördes ursprungligen på albanska med titeln Botë som har samma innebörd som den engelska titeln. Med den albanska versionen av låten ställde hon i december 2016 upp i den albanska musikfestivalen Festivali i Këngës 55. Hon vann tävlingen efter att ha tilldelats 85 poäng i finalen. Bidraget kom därmed att representera Albanien i Eurovision Song Contest 2017. Där slutade bidraget 14:e i sin semifinal och gick inte till finalen.