Gefu - Future Diskmaskinskorg 25 Sugrör

Beställ Gefu - Future Diskmaskinskorg 25 Sugrör på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Future Diskmaskinskorg 25 Sugrör inom kategorin Diskborstar Tvålpumpar.

Produktinformation

Diskmaskinkorgen Future med plats för 25 sugrör ger dig smidigt och enkelt rena, fräscha sugrör, att användas gång på gång. Korgen har en praktisk fästanordning som ger både sugrör av rostfritt stål och glas en säker hållare när du kör dem i diskmaskinen.

Nu när flergångssugrören är här för att stanna behövs enkel rengöring och då är denna diskmaskinskorg en smart lösning. Hållaren kan sedan praktiskt ställas fram till dina gäster.

Se gärna också

Wellmark - Handtvål med pump 0,5 L Mässing/Klar -25%

Rengörande handtvål från Wellmark i en snygg återvunnen flaska. Pumpen är praktisk att använda och har en lyxig vintagelook. Perfekt för både badrummet, köket eller toaletten. Kan kombineras med de härliga handkrämerna i samma serie. Fina refillpåsar kan köpas för lätt påfyllning av på flaskan när den är tom. Tvålen är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga parabener, palmolja, PEG, SLS eller SLES.

Allt började i Nederländerna med att Marleen van den Bogaart bestämde sig för att sluta sitt fasta jobb för att i stället starta sitt eget företag, och så småningom började Wellmark att gro. Marlene ville hitta en bra balans mellan kommersialism och hållbarhet och testade sig länge fram. I början sålde Marleen sina produkter själv från sin lägenhet i centrum av Den Bosch.

Företaget har vuxit men behåller fortfarande sina kärnvärden - veganskt, ingen plast och återanvändbart. Tillverkarna är människor som har svårt i det vanliga arbetslivet, till exempel printar man alla etiketter för hand. Produkterna är förpackade i återvunnet förpackningsmaterial

I Wellmarks sortiment finns handtvål, handlotion, diskmedel, rengöringsspray med mera - allt tillverkat med fokus på miljö och hållbarhet och genomsyrade av en härlig blandning av lyx och humor.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Diskborstar Tvålpumpar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från NEW NORDIC

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kay Bojesen

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BOOMING BOB

Se alla produkter