Gefu - Future Diskmaskinskorg 4 Sugrör

Jämför produkt Gefu - Future Diskmaskinskorg 4 Sugrör online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Future Diskmaskinskorg 4 Sugrör i kategorin Diskborstar Tvålpumpar här hos oss.

Produktinformation

Diskmaskinkorgen Future med plats för 4 sugrör ger dig smidigt och enkelt rena, fräscha sugrör, att användas gång på gång. Korgen har en praktisk fästanordning som ger både sugrör av rostfritt stål och glas en säker hållare när du kör dem i diskmaskinen.

Nu när flergångssugrören är här för att stanna behövs enkel rengöring och då är denna diskmaskinskorg en smart lösning. Passar sugrör upp till 0,8 mm. .

Se gärna också

Modern House - Juicy Dryckesdispenser 3,5 L Klar -25%

Dryckesdispenser med bambudetaljer och en volym på 3,5 L från Modern Houses Juicy-serie.

Håll törsten borta under varma sommardagar med denna stiliga dryckesdispenser från Modern House. Dryckesdispensern från Juicy-serien är speciellt tillverkad för dagar när stora mängder iskall saft kan behövas, och den gör sig speciellt bra på altanen eller vid sidan av bollplanen där vem som helst kan ta för sig av ett uppfriskande glas när det än behövs. Modern Houses dryckesdispenser har en behållare i glas med en volym på hela 3,5 L, och medföljer gör även ett lock och ett stativ i bambu som perfekt matchar tappningskranen i rostfritt stål - tillsammans ger de dryckesdispensern en riktigt elegant touch. De olika delarna kan plockas isär för enkel rengöring, och för behållaren rekommenderas handdisk och de andra delarna rengöring med våt trasa. Dryckesdispensern tål temperaturer på upp till 100°C.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Diskborstar Tvålpumpar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Iittala

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Blomus

Se alla produkter
Mun  Tänder

Mun Tänder från WATERPIK

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Sagaform

Se alla produkter