Yamazaki - Tower Tvålpump 18,5 cm Svart


Beställ Yamazaki - Tower Tvålpump 18,5 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Tvålpump 18,5 cm Svart inom kategorin Diskborstar Tvålpumpar.

Produktinformation

Vit tvålpump i plast för disksvampar med en höjd på 18,5 cm från det japanska heminredningföretaget Yamazakis Tower-serie.Tvåla enkelt in din disksvamp med en hand med denna innovativa tvålpump från Yamazakis populära Tower-kollektion. Yamazakis påfyllningsbara tvålpump är inte bara bra för miljön då den får dig att använda mindre engångsplaster, den har även en modern minimalistisk design som kommer att bidra med ett lugn till ditt handdiskande.

Pumpen fungerar lika bra med tvål som med diskmedel och är perfekt att ha till hands när du har händerna fulla.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .