Yamazaki - Flow Diskunderlägg 38x20 cm Svart

-25%

Beställ Yamazaki - Flow Diskunderlägg 38x20 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Flow Diskunderlägg 38x20 cm Svart inom kategorin Diskställ.

Produktinformation

Vitt diskunderlägg i silikon på 38x20 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Flow-serie.Detta smarta diskunderlägg från Yamazaki har en vinklad design som gör att överblivet vatten från din torkande disk automatiskt rinner ned i vasken. Diskunderlägget är tillverkat i silikon som både är bakterieresistent och fuktbeständigt, och tar även extremt lite plats vid förvaring tack vare materialets flexibilitet.

En modern design för ett modernt kök.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.