Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tosca Diskställ 47x20 cm Vit


Beställ Yamazaki - Tosca Diskställ 47x20 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tosca Diskställ 47x20 cm Vit inom kategorin Diskställ.

Produktinformation

Diskställ med korg i vitmålat rostfritt stål, bricka i plast samt trädetaljer som mäter 47x20 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tosca-serie.Torka dina glas, koppar, bestick, skålar – ja, allt egentligen – med detta praktiska diskställ från Yamazakis stilrena Tosca-kollektion. Diskstället består av en diskkorg med trähandtag och en bricka för uppfångande av överflödigt vatten för enkel avhällning.

Det minimalistiskt vitmålade stället passar in i alla sorters kök och de vackra detaljerna i ljust trä bidrar med en robust värme och välkomnande känsla till hemmets kanske allra viktigaste rum.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.