Yamazaki - Tower Diskställ 25x10 cm Svart

-25%

Jämför produkt Yamazaki - Tower Diskställ 25x10 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tower Diskställ 25x10 cm Svart i kategorin Diskställ här hos oss.

Produktinformation

Vitt diskställ i rostfritt stål för diskmedelsflaskor, tvål och disksvampar från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.Håll din diskbänk organiserad med detta minimalistiska diskställ från Yamazakis populära Tower-kollektion. Stället har plats för både tvål- och diskmedelsflaskor såväl som för disksvampar, och den innovativt vinklade designen gör så att vattnet enkelt rinner av dina rengöringsprodukter och ned i vasken för att förhindra våta köksytor.

Ett smart kökstillbehör för den som värderar ett rent och organiserat kök helt enkelt!Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.