Yamazaki - Tower Diskunderlägg 42x30 cm Vit

-25%

Jämför produkt Yamazaki - Tower Diskunderlägg 42x30 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tower Diskunderlägg 42x30 cm Vit i kategorin Diskställ här hos oss.

Produktinformation

Vitt diskunderlägg i plast som mäter 42x30 cm med avtagbart överskikt för enkel rengöring från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.Blöta köksbänkskivor är nu ett minne blott med detta innovativa diskunderlägg i ABS-plast från Yamazakis bästsäljande Tower-serie. Det rektangulära diskunderlägget placeras enkelt ut bredvid vasken när det är dags att handdiska glas och bestick, och tack vare sin kompakta storlek och form förvaras det sedan lätt utan att ta upp för mycket plats när det ej används.

Yamazakis diskunderlägg är både minimalistiskt och praktiskt, och består av två delar en gallerpanel som disken placeras på, samt en undre bricka som fångar upp det överflödiga vattnet. När disken är torr är det bara att ta bort gallret och sedan hälla bort vattnet som har samlats upp ned i vasken – superenkelt!Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.