Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tower Hållare Disksvamp Vit


Beställ Yamazaki - Tower Hållare Disksvamp Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Hållare Disksvamp Vit inom kategorin Diskställ.

Produktinformation

Vit disksvampshållare i rostfritt stål med sugkoppar från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie,Förvara dina disksvampar praktiskt lättåtkomliga med denna smarta disksvampshållare från Yamazakis bästsäljande Tower-kollektion. Disksvampshållaren fästs enkelt på kökets kakelvägg eller på insidan av vasken med hjälp av de praktiska sugkopparna och ger dina kökssvampar ett hem där du alltid har dem nära till hands.

Tack vare disksvampshållarens korgdesign rinner vattnet lätt av dina disksvampar så att de enkelt kan självtorka och på så sätt håller bättre. Ett smart tillbehör för det moderna köket!Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.