Sidan innehåller annonslänkar

Gefle - Fontana djupa tallrikar 5 st

Beställ Gefle - Fontana djupa tallrikar 5 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - Fontana djupa tallrikar 5 st inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

Djupa tallrikar ur serien "Fontana" producerade av GEFLE.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Kockums - Djup tallrik 22 cm 4-pack Grå -30%

Djup tallrik i praktiskt 4-pack från Kockums Jernverk, perfekt när det dukas till en mustig gryta, soppa eller frukostgröten. Tallrikarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll. - Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten. Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Djupa tallrikar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kryddor

Kryddor från Rivsalt

Se alla produkter
EtageKakfat

EtageKakfat från PotteryJo

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från Wüsthof

Se alla produkter