Gefle - SÅLD "Arkad" Djupa Tallrikar 7 st

Beställ Gefle - SÅLD "Arkad" Djupa Tallrikar 7 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD "Arkad" Djupa Tallrikar 7 st inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

7 st djupa tallrikar "Arkad" formgiven av Helmer Ringström för Gefle.Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

PotteryJo - Daria Djup Tallrik 26 cm River -41%

Är detta den ultimata soppskålen? Kanske! Denna djupa tallrik med en diameter på 26 cm från Pottery Jo är ett måste för dig som vill servera soppa, risotto och grytor, utan risk för ett misslyckande. På denna tallrik blir det mesta vackert. Med sin dekorativa kant får du garanterat en elegant dukning. Komplettera med tallrikar i samma färg, eller mixa med andra färger!

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Djupa tallrikar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Gefle

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Broste Copenhagen

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Vintage

Se alla produkter
Högtidsserviser

Högtidsserviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter