Gefle - SÅLD "Vinranka" Djupa Tallrikar 9 st

Jämför produkt Gefle - SÅLD "Vinranka" Djupa Tallrikar 9 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - SÅLD "Vinranka" Djupa Tallrikar 9 st i kategorin Djupa tallrikar här hos oss.

Produktinformation

9 st djupa tallrikar ur serien "Vinranka" formgivna av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Carolina Gynning - DECO Black Djup tallrik 24 cm -26%

En elegant djup tallrik från Carolina Gynnings DECO kollektion.

Carolina Gynning har formgivit denna porslinstallrik som ingår i servisen DECO Black. Ledorden för uppsättningen av köksprodukter som hon döpt till DECO är elegans och kaxighet.

Det märks inte minst i det klassiska och stilrena monogrammönstret i svart och guldton som gör ett starkt intryck i din borddukning!

Carolina Gynning har i DECO servisen kombinerat sin konst med designintresse som tidigare resulterat i bland annat smycken, kuddfodral och lampor. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna DECO skål.

Porslintallriken är 24 cm i diameter och är härligt utformad där dess dekaler och mönster sätts för hand vilket ger en naturlig och genuin känsla till varje del i Deco-servisen.

Hela DECO kollektionen, som även innehåller vanliga tallrikar i olika storlekar och skålar, är tillverkad i benporslin vilket gör att köksprodukterna är väldigt hållbara, de tål både maskindisk och mikrovågsugn, och kan med fördel användas dagligen och så fin som Carolina Gynnings DECO-tallrikar är kommer du vilja duka med denna djupa tallrik när det serveras gryta eller pasta såväl till vardag som till fest!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Djupa tallrikar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Dacapo Silver

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Vintage

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från de Buyer

Se alla produkter