Djur Lundby

2 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Djur Lundby, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Djur Lundby. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Djur Lundby går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Djur Lundby

Hitta produkter inom kategorin Djur Lundby till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Djur Lundby.

Djur (Animalia, Metazoa) är flercelliga organismer som kännetecknas av att de är rörliga och heterotrofa, det vill säga får sin energi från föda, och utgör ett rike inom klassificeringen av levande organismer. Med få undantag har djur muskler, ett nervsystem, och inre hålrum i kroppen, ämnat för nedbrytning av födan. Som heterotrofa organismer är djur inte självnärande, det vill säga de kan inte som växterna producera och tillgodogöra sig kolhydrater genom fotosyntes utan måste få sin energi från föda genom att konsumera andra organismer med energiinnehåll. Till skillnad från växterna och andra flercelliga organismer som svampar har djurs celler inga cellväggar. Djurceller avgränsas av cellmembran och som skydd och stadga åt djurkroppen har varierande strukturer utvecklats inom olika grupper av djur, till exempel inre skelett, hud, skal, yttre exoskelett och hydrostatiskt skelett. Djuren tros ha utvecklats under prekambrium ur flagellater, en grupp inom protisterna. Jordens äldsta djur tros vara kammaneterna.Människan är ett djur, i begreppets alla vetenskapliga definitioner, men i dagligt tal och i exempelvis juridiska sammanhang används begreppet djur ofta i meningen "djur utom människan".Läran om djurriket kallas zoologi.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Lundby Husdjursset